Over Suilen

Suilen bv is al ruim 65 jaar dé handelsonderneming in bevestigingsmaterialen. Ben je opzoek naar schroeven, bouten, popnagels, zaagbladen, bitjes, gereedschap of schuurpapier? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Met een assortiment van ruim 70.000 producten bieden wij ruime keuze in producten die in kleine en grote aantallen te leveren zijn.

Suilen bv is een echt familiebedrijf, opgericht in 1954 door meneer Suiker. Na 32 jaar namen zijn dochter en schoonzoon, meneer en mevrouw Hoogland, het bedrijf over. Al die tijd was Suilen bv met name gespecialiseerd in bevestigingsmaterialen, gericht op de industrie. In januari 2011 nam Pascal Hoogland, de derde generatie, het stokje over. Het assortiment werd uitgebreid en naast de industrie richten wij ons ook op de bouwsector.

Onze service

Service en persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Wij denken op een professionele manier mee met jou als klant en staan rechtstreeks in contact met leveranciers en producenten. Of het nu gaat om een kleine bestelling schroeven of grote getalen, wij staat voor je klaar. Door een snelle levering en een goede prijs-kwaliteit verhouding bouwen wij aan een fijne werkrelatie.

Ons kantoor, magazijn en de winkel zijn gevestigd in Utrecht. Kom gerust langs voor een kop koffie als je op zoek bent naar materialen voor een klus!

Waarom Suilen?

Persoonlijke aandacht

Ruim assortiment voor de bouw en industrie

Scherpe prijzen

Geen verzendkosten boven de €50,-