De specialist in bevestigingsmaterialen

Suilen bv is een veelzijdige handelsonderneming voor zowel de bouw als de industrie. Met een assortiment van ruim 70.000 producten is er een ruime keuze in kwaliteitsartikelen die in kleine en grote aantallen te leveren zijn.

Met de kennis van de markt en de producten in bevestigingstechniek zetten wij ons in om jou als klant zo veel mogelijk voordeel te geven in jouw vakgebied. Door onze ervaring en contacten in het Verre Oosten vormt de inkoop van special products een steeds belangrijker onderdeel van het assortiment. Om deze reden bieden wij naast diverse bevestigings- en merkproducten nu ook specials aan.

De wensen van de klant staan altijd centraal. Samen wordt er gezocht naar de beste oplossing voor logistieke uitdagingen. Tevens hebben wij een goede verbinding met onder andere buurlanden België en Duitsland. Dit biedt ons een voordeel om klanten snel te kunnen bedienen.

Meer weten? We helpen je graag!

Onze Lubo droge smering voor RVS

Stop met smeren, start met monteren

Vergeet chemische smeermiddelen. De droge lubrication van Lubo  is 100% schoon en optimaal inzetbaar. Het werkt zo: Lubo voorziet (RVS)-schroefdraden, groot of klein, van een milieuvriendelijke smering. Door middel van een visioncamera-gestuurd proces wordt er een egale droge smeerlaag aangebracht op de schroefdraad. Wrijving zorgt ervoor dat de Lubo Lubrication smelt. Daardoor functioneert de lubricant als het ware als een wax die het mogelijk maakt de schroefdraad in één vloeiende beweging vast of los te draaien. De voorgesmeerde (RVS)-bout is niet vet en kan direct uit de verpakking gebruikt worden. Dat versnelt het montageproces enorm! Onze Lubo maken het gebruik van vloeibare montagepasta overbodig. De droge lubrication weerstaat temperaturen van -120 °C tot + 1400 °C en zelfs aanraking met zout water of zand levert geen probleem op. Het resultaat? Je start direct met monteren!

Droge lubrication

Een duurzame krachtpatser

De samenstelling van Lubo’s droge lubricantion bestaat uit natuurlijke grondstoffen. Dat betekent dat het gebruik van Lubo Fasteners mensvriendelijk en milieuveilig is. Onze duurzame lubrication is PFAS-vrij en voldoet (speciaal met het oog op voedselveiligheid) aan de strenge voedselveiligheidsnormen FDA en EC 1935/2004. Een Lubo bout kan daardoor optimaal gebruikt worden in de voedingsindustrie.

Lubo bevestigingsmaterialen zijn ook echte krachtpatsers. Ideaal voor de wind en offshore sector. Want wat dacht je van de constante wrijvingscoëfficiënt? Het zorgt voor een betrouwbare trekspanning bij MPTP-verbindingen waardoor het plaatsen van windturbines sneller, gemakkelijker en goedkoper wordt. De lubrication behoudt zijn unieke samenstelling waardoor zelfs demontage (na 1500 uur) geen enkel probleem is. De zoutsproeitest bewijst dit. Op het gebied van reparaties en onderhoud bespaar je hierdoor dus tijd én geld.

Als je Lubo gebruikt hoef je nooit meer terplekke bouten in te smeren. Machines blijven schoon, net als handen en gereedschap. Lubo bouten zijn 100% duurzaam en inzetbaar in extreme omstandigheden. Temperaturen van -120 °C tot + 1400 °C, maar ook zout water en zand vormen geen bedreiging voor de droge lubrication op Lubo bevestigingsmaterialen. Petrochemie, water & infrastructuur zijn hier ontzettend bij gebaat.

Benieuwd hoe onze slimme oplossing jouw turnaround kan verbeteren? Informeer eens naar de mogelijkheden!

Kenmerken

Tijdsbesparend
Schoon in gebruik
Voorkomt koudlas
Altijd demonteerbaar