Snelle levering in heel Nederland

Afhalen op onze locatie is mogelijk

Veilig en snel online bestellen

Home » Bouten kopen Utrecht

Heb je een klus en wil je het juiste type bouten of schroeven kopen in de omgeving van Utrecht? Kom dan langs bij Handelsonderneming Suilen in Overvecht. Weet je welke bout of schroef je nodig hebt? In onze (web)shop vind je vele soorten en maten.  Vind je niet wat je zoekt? Neem dan contact met ons op via mail of telefoon. Wij helpen je met deskundig advies. Wij leveren schroeven en bouten in vele afmetingen en materialen zoals staal, rvs, of messing.  Kies bijvoorbeeld voor rvs als je geen roest wenst bij een klus buitenshuis.

Industrie

Bekijk ons assortiment

Close-up Of Safety Helmet With Tools In The Black Container On The Wooden Table

De juiste bouten kopen in Utrecht

Er zijn veel verschillende soorten bouten die je kunt kopen in onze winkel in Utrecht. Wij zijn dan ook dé specialist voor de bouw en constructiebedrijven. We kunnen ons voorstellen dat je wel wat advies kunt gebruiken voordat je bouten of schroeven gaat kopen. Onze medewerkers zijn zeer ervaren en kunnen je precies vertellen welke bout het meest geschikt is voor jouw klus. Door het juiste product te gebruiken voorkom je schade aan het materiaal waar je mee werkt. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor bijpassende moeren, sluitringen en schroeven. Werk je met hout en moet het eerst geschuurd worden? Dan kun je bij ons ook terecht voor verschillende soorten schuurpapier. Ons schuurpapier is geschikt voor op verschillende merken schuurmachines of gewoon losse vellen schuurpapier.

Bezoek de winkel of webshop

Als je op zoek bent naar de juiste bouten voor je klus maar niet precies weet welke bouten je moet kopen, kom dan langs in onze winkel in Utrecht. Voor veel van onze producten kun je natuurlijk ook terecht in onze webshop. Voor wat extra advies neem je dan contact op via 030 262 84 24. Verder kun je een Whatsapp-bericht sturen naar 06 294 319 60 of bereik je ons via een mail naar info@suilen.nl.

Over Suilen Utrecht

Meer weten? We helpen je graag!