Snelle levering in heel Nederland

Afhalen op onze locatie is mogelijk

Veilig en snel online bestellen

Home » Bouten kopen Utrecht

Als je bouten wilt kopen in de omgeving van Utrecht, kom je het best langs bij Suilen Handels Onderneming. Hier heb je keuze uit veel verschillende soorten en maten bouten. Bij de keuze van het juiste type bouten moet je eerst bekijken in welk materiaal je wilt boren. Als je bouten wilt schroeven in hout, is het belangrijk om te kiezen voor niet te dikke bouten. Ook moet je in dit geval juist niet kiezen voor gehard staal; dit omdat het hout dan kan splijten. Dit soort bouten zijn dan wel weer geschikt voor hardere materialen, zoals metaal en kunststof.

Industrie

Bekijk ons assortiment

Close-up Of Safety Helmet With Tools In The Black Container On The Wooden Table

De juiste bouten kopen in Utrecht

Er zijn veel verschillende soorten bouten die je kunt kopen in onze winkel in Utrecht en in onze webshop. Wij zijn dan ook dé specialist voor de bouw. Wij kunnen ons voorstellen dat je wel wat advies kunt gebruiken voordat je bouten gaat kopen. Gelukkig zijn onze medewerkers zeer ervaren, zodat ze je precies kunnen vertellen welke bouten het meest geschikt zijn voor het materiaal waarin je moet boren. Op deze manier ontstaan er geen beschadigingen in het materiaal waarin je boort. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor bijpassende moeren en schroeven. Moet het hout waarin je gaat boren eerst geschuurd worden? Dan kun je bij ons ook terecht voor verschillende soorten schuurpapier, geschikt voor op verschillende schuurmachines of voor los schuurpapier.

Bezoek de winkel of webshop

Als je op zoek bent naar de juiste bouten voor je werkzaamheden maar niet precies weet welke bouten je moet kopen, dan kom je langs in onze winkel in Utrecht. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kun je natuurlijk ook terecht in onze webshop, nadat je advies hebt ingewonnen via 030 262 84 24. Verder kun je een Whatsapp-bericht sturen naar 06 294 319 60. Je kunt ons ook bereiken op info@suilen.nl.

Over Suilen Utrecht

Meer weten? We helpen je graag!

phone
whatsapp
filled-message